הומוסקסואליות

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

24/05/2008 | 23:44 | מאת: אוהד

שלום ד"ר רובינשטיין אני הומוסקסואל לטוב ולרע ומעניין אותי לדעת אם הומוסקסואליות איננה מחלה נפשית האם היא פגם גנטי? מום שהתפתח בזמן ההריון?

25/05/2008 | 01:43 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אוהד, במצב הידע, נכון להיום, עדיין לא נמצא הסבר גנטי להומוסקסואליות. באף אחד משלבי המחקר בתחומים השונים לא הועלתה אפילו השערה שמדובר במום בהיריון. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים