כאבי ראש חזקים ,ירידה חדה בשמיעה, רעד ידיים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

19/04/2014 | 21:42 | מאת: מיטל

שלום ,אבי(אלמן 15 שנים) מזה חודשיים סובל מכאבים עזים בראש בהיקף הראש ועל הפדחת,נרגע מעט עם משככים ואח"כ חוזר,(ברקע סובל מאי ספיקת כליות יציבה ללא שינוי מס' שנים,לחץ דם מאוזן בתרופות,סוכרת מאוזנת עם אניסולין חסימה חלקית בברך שמאל בעורק)עבר דופלר ראו סתימה בין 60-70% ,עשה סי טי ראש בלבד ,ללא חומר ניגוד ראו שבצים קטנים ישנים. הלב תקין. כל יום הירידה בשמיעה מחמירה כמו כן רעד בידיים,והיו היה גם מבולבל, חוסר תיאבון כבר שבוע לפחות.אמור לעשות עוד דופלר צוואר בעוד שבוע,ואולי ישקלו לעשות סיטי ראש צוואר עם חומר ניגוד יחילטו בהמשך.לא עשו MRI אנו הילדים שלו אובדיי עצות לא יודעות מה לעשות ,התחושה שהוא נגמר לנו מול העיניים ואנו לא יכולים להושיע ולעזור ואיך,אנא עזרו לנו לעזור לו .מה ממולץ לעשות ומה לדרוש מהרופאים לבדוק .איזה כיוון.לפני חודשיים בלבד היה בן אדם אחר. נ.ב (הירידה בשמיעה מאוד מתסכלת אותו בנוסף לייאוש מכאביי הראש ומאידך לא ניתן להתאים לו מכשיר בגלל שהבדיקת שמיעה לא יוצאת אמינה עקב הכאב ראש. מוכנים גם רפואה פרטית. תודה מראש ילדים מודאגים.

שלום ממליץ שאביך יפנה לבדיקת נוירולוג ורופא אאג יחד עם תוצאות הCT שכבר עבר ושם יוחלט לגבי ההמשך.

26/04/2014 | 20:16 | מאת: מיטל

תודה רבה על התגובה ועל היחס אעדכן בהמשך.

מנהל פורום ורידים וכלי דם