כאבים בשריר

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

27/09/2013 | 03:11 | מאת: דין

מלפני יומיים התחילו לי כאבים ביד שמאל באיזור המרפק והשריר הקדמי ביד שמזכירים לי כאב של הבוקר שאחרי אימון כושר בלי חימום ומתיחות. אין לי נפיחות או אדמומיות באיזור אין לי חום ויש לי נשימות סדירות. זה קורה שאני מאמץ את השריר להרים דברים או סתם למתוח אותו. אני לא עשיתי פעילות ספורטיבית כבר שנה ובשבועות האחרונים לא יצאתי מהבית(בעיה רגשית). כל מה שאני עושה זה לישון ולאכול. חשוב לי לציין שמלפני חודש חגגתי 24 ואין במשפחה שלי היסטוריה של מחלות. האם יש לי קריש דם? אני גם צריך לציין שאני מחזיק את הפלאפון, שלט טלוויזיה, מזלג , כוס שתייה ביד ימין שלא כואבת ושלמעשה אני כמעט לא מאמץ את יד שמאל. אני ישן גם בצורת כפית על צד שמאל ולפעמים היד נרדמת שאני נשען עליה. אשמח לקבל תשובה. תודה.

שלום לך לרוב מתלווים לקריש דם תלונות וסימנים מעט שונים משתארת כגון כאב שיכול להיות מלווה בירידה בתחושה ובתיפקוד היד וכן שינויים נראים לעין כמו צבע חיוור או כחלחל של העור. לעיתים לחץ מקומי על עצב בעקבות תנוחת שינה מסויימת עלול לגרום לכאב מקומי חולף. בכל אופן, אם המצב לא חולף או מחמיר ממליץ שתפנה בשלב ראשון לבדיקת רופא משפחה שיחליט האם יש צורך בהמשך בירור.

מנהל פורום ורידים וכלי דם