כאב קל במגע

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

16/07/2013 | 08:54 | מאת: שיר

שלום, אתמול עברתי טיפול שיאצו שבמהלכו המטפלת נגעה במקום שכאב לי מאוד. ברגל האחורית- בין השוק לירק ממש מעט למטה מהחיבור של מאחורי הבירך .מאז ממש התחלתי להלחץ שמדובר אולי בעורק חסום. יש לציין שעשיתי הליכה אתמול בערב ולא היה לי הגבלה בתנועה / כאבים. הכאב הואר רק במגע ונקודתי מאוד. האם יתכן ומדובר בכלי דם? מהם התסמינים של חסימת עורקים? תודה רבה!!

שלום חסימת עורק הינה לרוב אירוע דרמטי שגורם לכאב לכל אורך הרגל מעבר לחסימה עם שינויים בצבע בתחילה חיוורון ואח''כ כיחלון ותחושת קור למגע . לא נראה לי שזה מה שקרה אצלך

מנהל פורום ורידים וכלי דם