לגבי השמנה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

14/05/2006 | 13:43 | מאת: אהבה

אני בת 29 שוקלת 58.5 גובהי 1.58 ואני לא מציחה לרדת במשקל.. למרות שאכילתי במשך היום אינה רבה בסה"כ בבוקר לחמניה מתוקה עם גבינה ועגבניה במשך היום 2 פירות בשש בערב- ארוחה בשרית+ פחמימות ולא מעמיסה על הצלחת ובערב מקסימום כוס קפה עם עוגיה או עוגה או אבטיח ת'אמת בשבת קצת קשה לשמור אבל במשך השבוע הכל רגיל..מדוע זה קורה? אני עושה הליכון..בערך 1-2 בשבוע..בערב..ולמה את לא ממליצה על הליכון? (קראתי באחת ההודעות שלך - לאה פינטו) השומן אצלי נצבר באגן בחזה ובבטן ..וזה נורא והאם בלכ זאת עליי ללמוד לאהוב את עצמי למרות שזה לא מוצא חן בעיניי? האם עליי לפנות לדיאטנית של קופ"ח? אודה על תשובתך.. אהבה

14/05/2006 | 16:48 | מאת: בלה אגמון

שלום לך . את במשקל נורמאלי לחלוטין. למה את רוצה לרדת? הסיבה שאת לא יורדת היא כי גופך שומר על עצמו מפני הרעבה. אם תזונתך מואזנת ואת פעילה גופנית את במשקל המתאים לך. למה את חושבת שאת יותר מידי? כולנו ניזונים ממסרים מעוותים לגבי איך גוף האשה צריך להיות . מסרים אלה גורמים לנו עיוות לגבי מה נכון מה אפשרי ולמה כדאי לשאוף. המסר שהתקשורת מעבירה לגבי גוף של אשה הוא מסר בעייתי, גוף אידיאלי על פי פרסומת לא אפשרי לרוב הנשים, וניסיון להגיע אליו יגרום לנזק חמור, זה כאלו היו אומרים שכולן צריכות ללבוש נעל מספר 36 . גוף נשי בא בכל מיני מידות גדלים וצורות וחשוב ללמוד לקבל אותו. בברכה בלה.

16/05/2006 | 08:28 | מאת: אהבה

בלה תודה על תשובתך יש לך פורום נהדר!! השאלה שלי היא...מדוע יש לי מצבורי שומן במקומות למרות שמשקלי הוא תקין..מה עליי לשנות בתזונה שלי? האם פיצוחים בשבת? הרי הרבה אנשים מגזימים בשבת וחוזרים לשיגרה כל השבוע..אז מדוע אני מרגישה נפוחה ואני רואה שיש לי שומן עודף...ואני לא נשקלת ..זה לא משנה כי אני רואה את ההיקפים!! האם עליי לפנות לדיאטנית? איני רוצה תפריט מסודר אני חיה עפ"י שובע ורעב..כך שאני לא רוצה לאכול ארוחת בוקר כשאני לא רעבה כי צריך עפ"י הדיאטנית.. מה עליי לעשות? אודה לתשובתך!!

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה