600 קלוריות 43 שומן שוקולד אסון

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

29/06/2016 | 08:52 | מאת: חנה

שוקולד, פרלינים, LINDT הרכב תזונתי של שוקולד, פרלינים, LINDT ל 100גרם. אכלתי 4 יחידות ששוקלות 100 גרם של פרילינים. 600 קלוריות סוכרים 43 גרם שומנים 46 גרם בא לי למות אכלתי עכשיו 600 קלוריות של 4 בונבוניירות גדולות. עכשיו עליתי מזה 2 קילו במשקל. איך אני אוריד עכשיו את השוקולדים? איזה אסון קרה!!!!!!!!!!!!אסון!!!!!אסון!!!!!!!!

29/06/2016 | 16:41 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

הפרעת אכילה? אם כן, כדאי שתפני לייעוץ. לא עולים במשקל במהירות שאת מתארת. את נשמעת ממש מבוהלת . אני חוזרת על השאלה, האם את סובלת מהפרעת אכילה?

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה