קסניקל במשקל לא מאוד גבוה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

08/05/2006 | 22:11 | מאת: קסניקל

שאלתי היא בנושא הקסניקל אותו אני מוטלת על מנת להשיל כמה קילוגרמים מיותרים. גובהי 1.63 ומשקלי 59 ק"ג משקל היעד שלי הוא 52 ק"ג. בעבר עשיתי דיאטה ארוכה מאוד בה השלתי 15 ק"ג ממשקלי אך לצערי לאחרונה עליתי כ5 ק"ג שמאוד מפריעים לי אותם אני מעוניינת להשיל אך אין לי סבלנות שוב לדיאטה מאוד מתונה וארוכה. יש לציין כי את התרופה אני לוקחת מבן משפחה הסובל מעודף משקל וקיבל אותה במרשם. במהלך היום אני אוכלת תזונה די מאוזנת ללא ממתקים (כולל שתיה ממותקת) או מוצרים עתירי שומן. שאלתי היא האם התרופה יעילה גם במשקלים נמוכים מbmi הנמוך מ28 כפי שמצויין בעלון לצרכן?

09/05/2006 | 09:06 | מאת: לאה פינטו

את חיה ונושמת דיאטה. זה מזמין לך חיים במאבק כרוני עם גופך ועם סביבתך התזונתית. זוהי בחירה שאת עושה, בחירה בסיפוק מיידי, בתוצאות מהירות ולא מבינה, לא מודעת או מתעלמת מההשלכות שלה לטווח הארוך והארוך מאוד. ונניח שתשיגי את ה- 52 ק"ג שלך באמצעים אלה. מה את חושבת שיקרה אח"כ? אני מניחה שאת מאלה שיגידו "אח"כ אני אשמור" - איך? עם עוד עזרים שחלקם הגדול יפסיק לעבוד בשבילך. ומה זה לשמור אם לא להמשיך לחיות בהתחשבנות עם כל ביס. לשמור זה להיות בדיאטה. רק אנשים שמנים (בראש) עושים דיאטה ושומרים. את חיה במלחמה עם גופך ובמלחמה הזו הוא תמיד ינצח גם אם יהיו לך הצלחות קטנות בקרבות קטנים. צר לי שאינני אשת בשורה עבורך אך זה בדיוק המקום ממנו אני פועלת להרחיק אנשים. בתהליך של הרזייה ללא דיאטה אנו עושים שלום עם הגוף ועם המזון מבלי לוותר על מטרותינו. מלחמות, מניפולציות, שליטה ודומיהם- לא כאן. אהיה כאן בשבילך ביום שבו תבחרי לאהוב את גופך ולהנות מהדרך אל מטרתך. בנוגע לקסניקל שנמצא כבר כמה שנים טובות בשוק ולא ממש עשה מהפיכה - פני לפורום רוקחות ותרופות לקבלת מידע. שלך לאה פינטו

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה