הרזיה לספורטאי

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

24/02/2006 | 21:16 | מאת: אסף

אני בן 17, 1.75 שוקל 70. אני משחק כדורסל בקבוצת נוער, יש לנו 4 אימונים בשבוע של שעה וחצי, ועוד משחק כל שבוע. הייתי מעוניין לרדת בסביבות ה3-4 ק"ג, אבל אני לא רוצה לסכן את היכולת האתלטית כי המשחקים ממש חשובים, ואני יודע שמרגישים טיפה יותר חלשים בדיאטות למיניהן..... רציתי לשאול איזה מאזן קלורי שלילי צריך על מנת שאני גם יוכל לרדת טיפה במשקל וגם לשמור על כל האנרגיה שלי באימון?? ז"א לשרוף בסוף יום אחד אלף קלוריות או פחות מזה........ אני בנוסף גם עובד על תכנית לשיפור הניתור, ואני פשוט מפחד שזה יתפקשש לי בגלל תזונה לקויה

25/02/2006 | 20:30 | מאת: בלה אגמון

שלום אסף. ראשית כל הכבוד לך שאתה אחראי ומבין שלתזונה יש השפעה מכרעת על בריאותך וביצועך. תזונת ספורט היא תת התמחות יחודית אשר אינני עוסקת בה. אני ממלצה לך לפנות לדיאטנית המתמחה בתזונת ספורט כדי שתבנה לך תפריט אישי .

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה