איפה יש עוד חומרים בנושא הזה?

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

31/03/2011 | 20:48 | מאת: שושי

שלום, אני נכנסתי ב"טעות" לפורום, והדברים מאוד מענינים אותי. אני מכירה את הגישה באופן כללי (קראתי חומרים בנושא הזה), ואף ירדתי במשקל הודות לה. אולם עברו כבר כמה שנים ואני רוצה לחזק את המודעות בנושא הזה ולחזור לפעול ולאכול לפי עקרונות הגישה. היכן אוכל לקבל חומרי קריאה או להשתתף באיזו סדנה בנושא (באיזור ירושלים)?

01/04/2011 | 08:11 | מאת: בלה אגמון

שושי היקרה, ברוכה הבאה ואיזה יופי של טעות... אני שמחה שאת מכירה ומתחברת לגישה של הנון דיאט וגם שאת רוצה ללמוד עוד. חשוב לי להסביר לך שעל בסיס הגישה של הנון דיאט פותחו שיטות שונות. כמו בגישת הדיאטה יש את שיטת שומרי משקל,מירי בלקין,אולגה רז ורבות אחרות ,גם בגישת הלא דיאטה יש שיטות רבות. כל אדם שעובד עם הגישה פיתח את השיטה היחודית לו על פי דברים שהוא מתחבר אלהם. אז המרכיבים הם דומים אבל שינויים קלים יוצרים תוצאות אחרות. תחשבי קצת על עוגות - אותו קמח אותו סוכר אותם ביצים אותו שמן אבל כל כך הרבה עוגות שונות. למשל הקולגה שלי לאה משלבת בשיטה שלה אימון ,אני משלבת פסיכותרפיה ממוקדת גוף,אופירה שאול עובדת על פי עקרונות של אווטר (שינוי אמונות), גנין רוס האמריקאית שמה דגש רב על המימד הרוחני. אז מה נכון ומה טוב? הכול ולא כלום. היחידה שיכולה להחליט איזו עוגה הכי מתאימה לה ברגע זה זו את. ועכשיו לשאתלותיך - באופן כללי יש הרבה חומר על הגישה באתרים אמריקאיים. בארץ את יכולה למצוא חומרים באתרים של המטפלות על פי השיטה ,שם כמובן כל אחת מיצגת את השיטה היחודית שלה. לא ידוע לי על מטפלים בשיטה זו באזור ירושלים אולי יש אבל אני לא מכירה. מקווה שעזרתי, בלה

01/04/2011 | 16:32 | מאת: רינת

היי שושי, גם אני מחפשת איזושהי מסגרת בירושלים. אני מאמינה מאד בגישה. אם תמצאי משהו תכתבי לי? : [email protected]

02/04/2011 | 12:46 | מאת: אני

כדאי שתדעי שלאה מאמנת גם בסקייפ (או בטלפון) . גם אני התחברתי לגישה וגם אני רחוקה ומזה ארבעה חודשים מתאמנת . אישית, אני התחברתי לאימון כי בעיניי הוא מאד פרקטי וממוקד ולא התבדיתי. כבעלת נסיון אני אומרת לך שלא כדאי לך לתת לפרטים טכניים להפריע כי התוצאות מדהימות והתהליך מה אני אגיד לך, לא חשבתי שאפשר כל כך להנות מתהליך הרזיה. מעבר לזה גיליתי את הנוחות שבלעשות דברים שחשובים לי בלי לנסוע מרחקים אלא מהבית שלי. מומלץ. שיהיה בהצלחה ושבת שלום

03/04/2011 | 16:29 | מאת: פרפר

"לא עוד דיאטה" של סוזי אורבך. מקווה שעזרתי.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה