פחמימות מורכבות.

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

30/01/2006 | 22:42 | מאת: אבישי

שלום, לפני כמה זמן החלטתי להפסיק לאכול פחמימות. השאלה שלי היא כזאת: האם דיאטה כזאת תקפה גם על פחמימות מורכבות? או שזה מצרך שהגוף חייב לקבל? איזה סוגי מזון הם פחמימות מורכבות?

04/02/2006 | 18:36 | מאת: בלה אגמון

גוף לא חייב לקבל פחממות מורכבות הוא יכול לייצר אותן בעצמו אבל זה סוג הדלק הבריא ביותר עבורו והנח ביותר לשימוש. דיאטה ללא פחממות אומנם עוזרת לרדת בטווח קצר יחסית מהר אבל גורמת לתחושה קשה של חסך וקיפוח אשר בסופה עלול להופיע בולמוס אכילה. תלוי איזה סוג של דיאטה אתה עושה . אטקינס למשל אוסר כל סוג של פחממות גם מורכבות. יש דיאטות אחרות הממליצות לוותר על פחממות פשוטות אך מרשות פחממות מורכבות. אני נגד כל דיאטה. אנשים רזים טבעי אוכלים הכל ונשארים רזים. פחממות מורכבות מצויות בארז, תירס, תפוחי אדמה, דגנים, קטניות , לחם ועוד .

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה