בטן שטוחה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

03/06/2005 | 11:40 | מאת: אגרון

שלום אני בן 15 ויש לי כרס קטנטנה-מאד אני רוצה "לשטח" את הבטן שלי,לדעתי אני צריך להוריד משהו כמו 1-4 ק"ג בלבד (דרך אגב אני שוקל 56 ק"ג) ! איך אני יכול לעשות זאת? נ.ב האם מכשיר חיטוב דיגיטלי יכול לעזור לי?

04/06/2005 | 21:30 | מאת: בלה אגמון

שלום כל התעמלות לאזור הבטן תעזור אני לא יודעת מה זה מכשיר דיגטלי. חשוב כמובן גם תזונה נכונה

08/06/2005 | 11:54 | מאת: alice

אני כבר לא יודעת מה הפתרון . הבטן שלי אינה קטנה למרות שאני שומרת על תזונה מאוזנת. ארוחת בוקר: 1 פרוסת לחם קל מרוחת כפית ריבה .יוגורט 1.5 % שומן ביו בתוספת 100 גר. גבינת "סקי" 5%. כוס נס קפה ללא סוכר. ארוחת ביניים. : כוס מיץ ירקות. ארוחת צהריים : ירקות מבושלים בתוספת סלט ירקות עם כף שמן זית או כף מיונז. ארוחת ביניים: קפה ללא סוכר עם תמר אחת יבש. ארוחת ערב : סלט ירקות בתוספת כף שמן זית וגם כף מיונז. פרוסת לחם קל. בערב - בתשע בערך : שתי מציות ושתי קוביות שוקולט מריר ו 7 שקדים . כוסית יין אדום לפני לכתי לישון} ב12 בלילה.

24/05/2011 | 23:07 | מאת: מייגן

אולי מפני שהתזונה שלך מאוזנת את לא תשמיני, אבל את גם לא תרזי. בישביל לקבל בטן שטוחה צריך להקפיד על ספורט, והרבה ספורט. במיוחד כושר אירובי וכפיפות בטן. תוך חודש בערך תראי את ההבדל, הבעיה אצלי זה האכילה, יש לי בעיות אכילה, אני לא מפסיקה לאכול שטויות. אני כל פעם חייבת משהו. אמנם אני במשקל תקין אבל אני רוצה גם בטן שטוחה כמו שכולם רוצים :(

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה