כרס!

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

29/11/2007 | 21:34 | מאת: דנה

שלום, אני בת 24, גובה כ-160 ס"מ, משקלי 56-57 ק"ג. הבעיה היא שיש לי כרס, כמו אצל חובבי בירות, ואני ממש לא יודעת מה לעשות כדי שזה יעלם! אני עושה ספורט, עוקבת אחרי כל מה שאני אוכלת ולפעמים פשוט חוסכת מעצמי אוכל, כדי לרזות ולהפטר ממנו! בבקשה, תייעצו לי מה לעשות!!!

30/11/2007 | 21:35 | מאת: אור

הרבה כפיפות בטן בנוסף לס]פורט שאת עושה. ובנוסף תגדירי לעצמך כמה מנות של בירה את שותה בסופ"ש או במהלך בשבוע ותורידי את המינון או תעברי למשקאות אלכוהולים אחרים פחות משמינים. למרות שכולם מנפחים אבל אם את שותה במינון מסוים ולא מתשגעת זה עובד.

01/12/2007 | 03:15 | מאת: דנה

אני לא שותה בירות בכלל! ובכלל ציפיתי לתשובה ממישהו מקצועי...

01/12/2007 | 06:18 | מאת: לאה פינטו

בוקר טוב אור אני מאוד מעריכה את הרצון שלך לסייע ומאמינה שהדרך בה את רואה את הדברים היא דרך שיש לך בה אמון רב. בנוסף, רציתי לציין בפנייך כי פורום הרזייה ללא דיאטה מתמקד בגישה שאינה רואה את הדברים באופן חד מימדי ואינה תואמת את רוח הדברים שעולים מהפוסטים שלך. כיוון שגישת ההרזייה ללא דיאטה חדשה לרוב הציבור, אינני רוצה ליצור בלבול ועל כן, אני מבקשת להעביר את השיח בו אנו מורידים הנחיות של "עשה ולא תעשה" לפורומים העוסקים בדיאטה או לפורומים העוסקים באימון גופני. רבים מהגולשים שמעו כבר את כל ההמלצות שיש לאנשי מקצוע להציע ובכל זאת, יש משהו שאינו מחזיק מים, שלא עובד לאורך זמן. גישתנו כאן שונה בתכלית. מבטיחה לך שמי שחפץ בידע הזה מופנה על-ידנו לפורומים של תזונה ודיאטה ודומיהם. אך לא זו הבמה לשיח מסוג זה. מודה לך על הבנתך. שלך לאה פינטו

01/12/2007 | 06:29 | מאת: לאה פינטו

בוקר טוב דנה אי אפשר שלא להתרשם מאי הנוחות שלך. ברשותך, אפנה אלייך מספר שאלות: 1. ממתי את מכירה את ה"כרס"? זה משהו חדש? משהו שתמיד היה? 2. האם את מכירה את ה"כרס" מהבית, מהמשפחה? 3. האם את מגדירה עצמך רזה בשאר חלקי גופך? אלה שאלות רלוונטיות מבחינתי, על מנת לקבל תמונה רחבה יותר. חשוב שהתשובות יהיו כנות על מנת שהמשך השרשור יוכל להועיל לך. שבת נהדרת שלך לאה פינטו

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה