שוב יצאתי מאיזון

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

29/11/2007 | 12:26 | מאת: טלי

הי בלה אני לא יודעת למה אבל שוב איני מצליחה לאכול לפי רעב ושובע לוגמא אתמול הייתי בלימודים אכלתי בוקרב-10,ובשעה 12 לא ההיתי רעבה אבל היה לי סנדוויץ בתיק ולא התאפקתי ואכלתי אותו. וזה ממשיך גם היום אכלתי בוקר לא כשהייתי רעבה ומיהרתי להגיע אחרי העבודה הביתה לצהריים כשעתיים אחרי,שוב אני לא רעבה וזה גרר אכילה גדולה יותר כי אין תחושת שובע(לא בולמוס)אבל אכלתי לחמניה די גדולה ואז גם קינוח ואני יודעת שלא באמת נזקקתי לכל האוכל הזה .

29/11/2007 | 14:39 | מאת: בלה אגמון

היי טלי, ראי זאת כסטיה זמנית וחזרה אל הדפוס הקודם שמאד מאפנת תהליכי שינוי. אל תתרגשי מזה יותר מידי. שימוש באכל לא לצרכים ביולגיים הוא דפוס התמודדות מוכר. אל תתני לזה ליאש אותך. פשוט תמשיכי הלאה. תזכרי שתהליכי שינוי עמוקים ואמיתיים לוקחים זמן. בהצלחה. בלה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה