גם אני רוצה לשתף

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

06/11/2007 | 15:55 | מאת: nava

זה כשבוע שסילקתי מעלי את כבלי הדיאטה. כל דיאטה!!! וישנה תחושה של שחרור, של חופש ,של אפשרויות בחירה והכל בסדר . כל האפשרויות פתוחות . והמושג הנוראי הזה - חטא נעלם. כבר שבוע שאני לא חושבת מחשבות שליליות. וזה כאילו שהורדתי את החשיבה על המזון אל הבטן בזמן ממוקד ולא על פני כל היום. כשאני שואלת את עצמי אם אני רעבה - אני מתמקדת בתחושה שבבטן כשרוב הזמן התחושה היא של שובע. מאכלים מגרים ומפתים נמצאים סביבי ועצם הידיעה שהם זמינים לי מתי שארצה מנעו ממני להעלים אותם בהתקף בולמוס. להפך... יש זמן אני עוד אגיע אליהם ואולי לא... וזה בכלל לא משנה לי. וזו תחושה חדשה ומרעננת. לדעת שיש לנו אפשריות בחירה אחרות בנוגע לתפיסה שלנו את עצמנו.

06/11/2007 | 20:56 | מאת: בלה אגמון

נאוה המקסימה. תודה על השיתוף המאלף. נהדר לדעת שזה עובד לך. תמשיכי לשתף ואם יצוצו קשיים אנחנו פה.

06/11/2007 | 21:11 | מאת: nava

אני רוצה לציין בהזדמנות זו שלא עליתי במשקל ולא ירדתי. וזה מצויין!!! כרגע אין לי שום צפייה לירידה. אני עסוקה וממוקדת במשהו אחר. והוא להכיר את הגוף שלי... מצחיק.... אבל אחרי 40 שנה אני ממש לא מכירה אותו, אני לומדת להקשיב לו , להבין אותות ומסרים שהוא שולח אלי. הירידה במשקל בשבילי בשלב זה הוא משהו שולי.התחושה הכללית היא תחושה של שלמות גוף ונפש כיחידה אחת.אך כמובן שהדרך בתהליך עוד ארוכה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה