הרזיה במכון סאקר מישהו מכיר??

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

05/11/2007 | 13:53 | מאת: דודו-מודו

אני מחפש מקום שיש עליו המלצות להוריד 20 קילו. לא נראה לי שאפשר להוריד ככה מבלי לעשות דיאטה. שמעתי על מקום עם ויטמינים וכאלה, נראה לי שאני ישמין עוד יותר אם אני לא יעשה ספורט ודיאטה. שמעתי גם על קנדדה נראה לי שזה סתם סיפורים... איך עובדים על אנשים...

05/11/2007 | 14:06 | מאת: לאה פינטו

היי דודו-מודו. אינני יודעת על אלו מסגרות אתה מדבר אך אם הרזייה ללא דיאטה (וגם ללא ויטמינים וכאלה) מענינת אותך, הגעת למקום הנכון מוזר, נכון? מוזר לחשוב שהגוף ירזה אם נפסיק להגביל אותו, לחסוך ממנו ומעצמנו ופשוט נפסיק לסבול. הרי כך הורגלת לחשוב ולהאמין. אבל יש לי הפתעה נעימה בשבילך, ללא דיאטה, מרזים הכי טוב, הכי בריא, הכי מהנה והכי שפוי. ואם לא די בכך, מרזים על מנת להשאר שם ולא עד הבולמוס הבא. גישת ההרזייה ללא דיאטה אינה מייחסת לגוף או למזון את בעית ההשמנה, אלא לאופן בו אנו תופשים את גופנו, לאופן בו אנו מתייחסים למזון, לאופן בו אנו חווים את חיינו. אכילת יתר והשמנה הם רק סימפטומים. התמקד בסימפטום ודון עצמך למחזר אותו שוב ושוב. אני מזמינה אותך לקרוא קצת יותר בפורום על מנת להתרשם מהרעיון, ואם תרצה, אתה מוזמן ליצור איתי קשר למייל הפרטי כך שאוכל לקשר אותך עם אנשים שעושים ועשו זאת.....עם קצת יותר מ- 20 ק"ג. בהנאה רבה שלך לאה פינטו

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה