עזרה בחזרה למשקל ששקלתי לפני הלידות

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

13/10/2007 | 16:59 | מאת: קרין

אני בת 28 ושוקלת 75.5 נשואה עם שתיים ורוצה לחזור למשקל שלי שהיה בין 58 ל-60/62 . אני כמעט ולא אוכלת נשנושים. לא אוהבת שוקולד, ולא מתה על בשר. אוהבת הרבה חלבי ופירות וירקות. אני מניקה באופן מלא, כך שאיני יכולה לסגור לגמרי את הברזים באופןלא אחראי.. ואיני רוצה בכך . הפסקתי כמעט לגמרי שתיית מוגז, שאת ההשפעה אני הרגשתי כבר כמה ימים אחרי. שותה בעיקר מים, ומים עם אבקת מיץ (נוסח זיפ שלפעם) אך בכל זאת רוצהלרדת במשקל. ורציתי לדעת אם יש אפשרות לבנות איזשהו תפריט כללי משהו שדי יתאים לכל אחד, למרות שכולנו שונים, אך משהו בהגדרות כלליות שכזה. אציין עוד שני דברים, איני עושה ספורט, אך מתרוצצת כמו כולנו עם עבודות הבית, וסידורים בחוץ, וגם- אני גרה בחול. וחשבתי לפנות אליכן בבקשה לעזרה לפני שאפנה לדיאטנית פה.אה, כן- ואני גם מעשנת., אם זה משנה משהו בנוגע לעצות להרזיה. תודה .

13/10/2007 | 22:28 | מאת: לאה פינטו

ערב טוב קארין, ואולי זה כבר בוקר טוב (מהיכן את כותבת?) כתבתי לך הודעה אחת שמשום מה נעלמה. אכתוב שוב והפעם בקצרה. קארין את כבר מבינה שבעיית השמנה לא נוצרת משוקולד, משקאות מוגזים ונשנושים. כמו כן, את ודאי מבינה שפעילות גופנית מרובה, מים, פירות וירקות אינם ערובה להרזייה. עושה רושם שאת "יודעת" לא מעט על מה את צריכה ולא צריכה כדי לרזות, שהעקרונות התזונתיים הכלליים ידועים לך. מה אמורה לחדש דיאטנית? קארין, בקצרה אומר שלדעתי המקצועית, אינך בכיוון הנכון. פורום הרזייה ללא דיאטה הוא פורום הנותן חשיפה ובמה לגישת הרזייה אחרת, שונה מהדיאטה, ובעצם 180 מעלות הפוך מדיאטה. וזאת על מנת לאפשר תהליך הרזייה בריא לגוף ולנפש שיוביל לתוצאות נפלאות ויציבות. דיאטה היא אחד מגורמי ההשמנה המרכזיים בעידן המודרני. לכן, מי שרוצה להיפטר מההשמנה שלו, רצוי שיפטר קודם מכל הלך רוח דיאטטי. קרין יקרה, שוטטי לך בפורום נסי להכנס לעובי הקורה ולהתערות בגישה. על כל שאלה שתעלה, נענה בשמחה ובהרחבה. שלך לאה פינטו

13/10/2007 | 22:32 | מאת: בלה אגמון

היי קרין. ראשית מזל טוב. שינית יש שתי אפשרויות או שהגעת לפה בטעות או שאת עוד לא מוכנה באמת להרזיה ללא דיאטה. שאלותיך מראות על מנטליות דיאטתית טהורה. אנחנו לא מאמינות בעקרון הזה. [ אז צר לי. תפריטים אני לא נותנת מזמן. אם זה מה שאת צריכה יש הרבה פורומים של דיאטה ואת מוזמנת לפנות אלהם. בברכה, בלה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה