הורדת שומן בבטן וצמיגים

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

09/10/2007 | 12:53 | מאת: דנה

אני בת 32 + 3 ילדים גובה 159 משקל 72 אני כרגע מתחילה דיאטה לבריאות ולא ליופי מה שאותי מעניין איך אני מורידה את הצמיגים הצדדים של הבטן ואיזה תרגיל מומלץ לחיזוק שרירי הידיים בעיקר האחורי. ומה עושים שיהיה חילוף חומרים טוב.

09/10/2007 | 16:49 | מאת: בלה אגמון

דנה שלום. טעית בכתובת . זהו פורום להרזיה ללא דיאטה . עליך להפנות את השאלות שלך לפורום של דיאטה או למדריך כושר.

06/02/2008 | 17:14 | מאת: סימו

אני רוצה להוריד שומן בבטן

10/10/2007 | 13:42 | מאת: לאה פינטו

שלום דנה. אין זה משנה מאיזו סיבה אנו בוחרים לרזות, הדרך צריכה להיות ברורה ולדרך יש חשיבות עליונה. הצמיגים הצדדיים הם חלק מגוף אחד שלם. ראיית גוף כזו, מונעת ממך הסתכלות רחבה לא רק על גופך אלא על כל מה שקשור בו וזה כולל צורת התייחסותך אליו ואל עצמך. אז מעבר לעובדה שישנן שאלות שכדאי להפנות למדריכי כושר, אני ממליצה לך לבחון את האפשרות שמציעה גישת ההרזייה ללא דיאטה. שוטטי לך בהנאה בפורום ונסי להבין את המהות וההבדל בין מה שאת מכירה לבין מה שמוצג כאן. בנוגע לחילוף חומרים, חדדי את השאלה ואשמח לענות. מה זה "טוב"? למה הכוונה "חילוף חומרים טוב"? בהצלחה שלך לאה פינטו

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה