אנורקסיה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

10/06/2007 | 15:05 | מאת: זיו

שלום רב רציתי לברר בקשר ל: אחותי הובחנה כחולת אנורקסיה מצבה לא טוב היא גרה עם אמא ובכל יום מצבה מידרדר היא במעקב אצל פסכיאטר ורופאה חשבנו לעשות לה אישפוז כפוי אבל כמובן שהיא מתנגדת וגם אמא מפחדת מההשלכות , אחותי מאוד מאוד אינטיליגנטית ונמצאה כמחוננת היא בת 24 , רציתי לדעת מה עושים ? היא פיקחית נורא וכרגע הפסיכאטר חושב לאשפז כפוי הBMI16.4 אני יודע שהוא יכול במידה והיא מזיקה לעצמה א: מהו הקו האדום שבו מחליטים לאשפז ב: מה עושים ( בעבר ניסו לאשפז בתל השומר - הפרעות אכילה אך אחותי סירבה שראתה את המקום) כל הסיפור נמשך כשנתים וחצי ולאימי קשה מאוד לראות את ההידרדרות . לא ידוע לנו על מקום יותר טוב מתל השומר , ואמא לא מוכנה "לסמם" אותה בכדורים פסיכיאטרים . כמובן שאחותי "מתחמנת" את כולם : פסיכיאטרים, עובדים סוציאלים, רופאים וכולי. אשמח לעזרה תודה!!!

10/06/2007 | 15:44 | מאת: בלה אגמון

צר לי לשמוע על אחותך. נראה שלכול המשפחה ההתמודדות לא פשוטה. אנורקסיה היא מחלה קשה ומסוכנת מאד ודורשת טיפול רב מקצועי. עלכם לקבל הדרכה מאנשי מקצוע לגבי מה לעשות. אשפוז הוא אופציה אחרונה אבל יתכן שאין בררה. לדעתי בגיל הזה אין אפשרות לאשפז אשפוז כפוי. אם היא בטיפול ויש ברית חיובית בינה לבין המטפלים שלה המצב טוב ויש לסמוך על המטפלים. בהצלחה ותיהיו חזקים

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה