ניסיון לרזות, ללא הצלחה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

06/05/2007 | 18:15 | מאת: סיון

שלום, אני בת 26 ועתידה להתחתן בעוד 4 חודשים. אינני שמנה אך בהחלט קיימים בגופי מספר קלוגרמים עודפים שאינני מסוגלת להוריד. גובהי 1.60 ואני שוקלת 58.7 (המשקל הגבוה ביותר שהגעתי אליו). אני מודעת לעובדה שצריך להגיע לתזונה נכונה ופחותה בשילוב עם פעילות גופנים כדי להפוך את הנושא לשגרת יום ולא לרדת באופן דרסטי ולעלות זאת אח"כ. במהלך החודש האחרון הפחתתי מעט מכמויות האוכל, הפסקתי כמעט לחלוטין לאכול לחם (פרט ללחם קל בבוקר) וכמובן שאנני אוכל "שטויות" (ממתקים, מאפים וכדומה). בנוסף אני עושה פעילות אירובית (הליכה מהירה) 3 פעמים בשבוע ולפחות פעם אחת נוספת של פעילות אנארובית (פילאטיס או עיצוב וחיטוב). עדיין לא רזיתי אפילו גרם! אני מאוד מתוסכלת ואינני יודעת מה לעשות. אני נשקלת אחת לשבוע כבר במשך 3 שבועות וללא שינוי כלל! אפילו לא חצי קילו... האם יש לכן דרך כלשהי להאיר את עיני, אולי איני פועלת נכון? תודה.

06/05/2007 | 23:45 | מאת: בלה אגמון

שלום סיון. לגמרה לא ברור לי למה את צריכה לרזות? משקלך תקין לחלוטין . התמקדות שלך במשקל ,השקעה של כל כך הרבה אנרגיה אפה שלא צריך ,חוסר קבלה של הגוף שלך כמו שהוא, וניסיון להגיע לסטנדרתים שאולי לא מתאמים לגוף שלך הם שורש הבעיה. ככל שתשקיעי יותר זמן במה שאין ובניסיון חסר סיכוי לשלוט בגופך , כך הוא יראה לך למי שייכת השליטה האמיתית . עצתי לך. עזבי את גופך לנפשו הוא בריא ותקין. תפסיקי להישקל, זה מיותר לגמרה. תמשיכי לאכל בריא ומאוזן ולהתעמל ותסמכי על הגוף שלך שיגיע לממדים המתאמים לו בזמנו החופשי. בהצלחה ומזל טוב

15/05/2007 | 16:26 | מאת: איבט

אני כבר 6 חודשים בדיאטה והורדתי כ 24 ק"ג אם את מעונינת תשלכי לי מ"ס פקס או בצ"ט ואשלך לך תכנית הרזיה שהיא מורכבת מ 6 ארוחות 1200 קלוריות ו12 כוסות מים

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה