הפרעות אכילה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

19/04/2007 | 17:52 | מאת: דינה

לאה שלום, לפני כשנה הרזתי תוך חודש 8 ק"ג ועקב כך גרמתי לבעיות הורמונליות בגופי, חזרתי לאכול לאחר 2 חודשים והעליתי בחזרה את כל המשקל. הלכתי לדיאטנית והיא נתנה לי דיאטה אך אני מרגישה שכל פעם שאני אוכלת אני רק רוצה לאכול שוב ולא מצליחה להחזיק מעמד, אני מתוסכלת ולא יודעת מה לעשות אשמח לקבל עצה.

19/04/2007 | 22:57 | מאת: בלה אגמון

שלום דינה, הרשי לי להרגיע אותך מה שאת מתארת זה לא הפרעת אכילה אלא מצב שנקרא הפרעה באכילה, נכון נשמע אותו דבר אבל זה לא. מה שקרה לך הוא שבעקות דיאטה קיצונית שעשית נכנסת למעגל המוכר כל כך של דיאטה הרזיה והשמנה . עליך לחזור לאיזון, ותפריט זה לא הפתרון.להפך כפי שאת רואה זה רק מחמיר את הבעיה. יש לעבוד על הראש ולשנות את הגישה מבפנים. בברכה, בלה

21/04/2007 | 13:26 | מאת: לאה פינטו

שלום דינה. בכותרת כתבתי את העצה הטובה ביותר שאוכל לתת לך, כרגע. למדי, מה קורה לך כשאת כופה על עצמך ירידה במהירות האור למדי מה קורה לך לאחר מכן. למדי ונסי להבין - מה את חווה תוך אכילה מול תפריט ממה התסכול, יקירתי? מזה שקשה לך להצמד לתפריט, לאורך זמן? מזה שאת אינך מסופקת מהמזונות שבו? מזה שהכמויות לא תואמות את צרכייך הרגעיים? מזה שאינך נותנת מענה הולם לרגשותייך? מזה שיש לך אובססיה ברמה כלשהי לאכילה / למזון? נסי לענות לעצמך ולי ממה נובע התסכול? אשמח להמשך השרשור איתך שלך לאה פינטו

23/04/2007 | 20:36 | מאת: דינה

לאה שלום, הבעיה היא שכשאני נצמדת לתפריט בדיוק אני מתחילה להוריד לעט לעט את כמויות האוכל שבו, אני שמה לב לזה רק כעבור זמן, רק שאני מגיע פשוט למצב שבו אני כל הזמן רעבה. בשבועיים האחרונים אני מנסה בכל כוחי להחזיק מעמד בתפריט שנתנו לי אך אני אף פע לא מצליחה לעמוד בו במדיוק, לרוב אני אוכלת או קצת מידי או הרבה מידי, כל יום משהו אחר. שלך דינה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה