הרזייה לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

17/01/2007 | 17:47 | מאת: zontag068

שלום רב.. עברתי ניתוח הידרונפרוזיס לפני חודש וחצי... כיוון שאני מחלים מניתוח באיזור הכלייה קיבלתי הוראה לא לאכול המון ולא להעמיס על הכליות מבחינת חלבונים ואימוני כושר.. רציתי לדעת מה אפשר לעשות בשביל לעצור את ההרזיה המטורפת הזאת... מ 67 קילו ל 59 תוך חודש וחצי והאם ההרזיה הזאת גורמת לחולשה ומצב רוח לא טוב ובמיוחד לדילול בשיערץ כי השיער שלי נהיה דליל יותר ואני מרגיש ממש לא טוב .. תודה...

18/01/2007 | 08:02 | מאת: בלה אגמון

שלום רב, עלך לקבל יעוץ מדיאטנית המתמחה בבעיות של כליות זה מאד חשוב. אם תרצה המלצה אשמח לתת יש לי מישהי מעולה. בכל אופן אל תזניח את המצב זה מסוכן.

18/01/2007 | 09:57 | מאת: zontag068

כן בכיף אני אשמח .. תודה...:)

27/01/2008 | 15:00 | מאת: מירון

שלום ZONTAG068 שמי מירון ואני הולך לעבור את אותו ניתוח בקרוב מאוד אשמח לשוחח איתך על כל התהליך אם זה מתאים לך תודה מירון

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה