מתעניינת במוצרים להרזייה ללא אימון

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

31/10/2006 | 23:26 | מאת: נוי

היי, אני לא סובלת מעודף משקל, אבל בכל זאת הייתי רוצה להוריד כ-4 ק"ג בערך מהמשקל שלי. הבעייה היא שעברתי תאונת דרכים לפני כחודש ויש לי פגיעה בגב (זזו לי חוליות בגב התחתון) וגם בעייה בברך (פיקה גבוהה) שמגבילים אותי מאוד באימון גופני. בעצם הינתיים אני לא יכולה לעבוד על שרירי הבטן שהיא הראשונה שהייתי רוצה שתרד. האם שימוש בתכשירים להרזייה ללא אימון יגרמו גם לחיטוב הגוף כי בסופו של דבר משקל הגוף שלי תקין אני רק צריכה לחטב אותו אבל בהתחשב במצב אני שוקלת אפשרות של שימוש בתכשירים שכאלה. מודה לכן מראש, נוי.

01/11/2006 | 15:53 | מאת: בלה אגמון

שלום לך. לא ברורים לי שני דברים. 1 למה את רוצה לרדת אם את במשקל תקין? 2 על איזה תכשירים את מדברת?

02/11/2006 | 12:04 | מאת: לאה פינטו

שלום נוי. למיטב הבנתי את מבקשת להרגיש נוח וטוב יותר עם גופך ומודעת לעובדה שלצורך כך לא נדרשת הרזייה אלא חיטוב. והמשמעות הפיזיולוגית היא שאין צורך לצמצם את רקמת השומן שלך אלא לקצר ולעבוד על חגורות השרירים שלך (בעיקר בבטן) שאכן ישפרו את מידת החיטוב של גופך. אם אכן כך, אינני מכירה ולו תכשיר אחד שיודע ויכול לעשות העבודה הזו אבל אני כן מכירה מכשירים שמיועדים לאנשים בעלי הגבלה פיזית. מה שאני יכולה להציע לך זה לנסות לאתר מאמן כושר בעל ידע והתמחות ברפואת ספורט (מיותר לציין שלא לכל מאמן כושר יש את ההשכלה וההתמחות הזו). אני, אישית מכירה מאמן כזה שהוא בעל מכון שמתאים תוכנית אימון אישית גם לבעלי מוגבלויות פיזיות (גב, צוואר וברכיים הם כמובן השכיחים ביותר). אם תרצי לבדוק אפשרות כזו עבורך, תוכלי לפנות אלי למייל הפרטי ואקשר בינכם. יתכן והוא ידע להפנות אותך למסגרת דומה באזור מגורייך. בהצלחה והמון בריאות לאה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה