יש לי בעיה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

05/09/2006 | 19:26 | מאת: rogalin

אודה אם לאה פינטו תוכל לענות על שאלותי אני בת 57 שנים לפני כ4-5-ח לאחר בדיקת דם היסתבר שיש לי קולסטרול גבוה 321 מאז אני מקבלת תרופה העונה לשם lipitor 10mg כדור אחד בבוקר .מאותו יום שיניתי את התזונה שלי לחלוטין אין בתזונה שלי מוצרי קמח לבן סוכרים למיניהם אורז חום בילבד אני לא אוכלת מוצרי בשר או עופות מיתפשרת על דגים בגריל או מבושלים (בלי לחם) שותה לפחות 8 כוסות מים ביום (ללא מיצים) אוכלת 3 ארוחות ביום מיעמלת 5 ימים בשבוע תלוי במזג האויר או חדר כושר (כשעה ) או הליכה בחוץ מהירה שעה ב-7 חודשים האחרונים הורדתי -9 קג בחודשיים האחרונים אין ירידה במישקל האם יש משהו שעלי לשפר לשנות לעשות אחרת מה אני עושה לא נכון אם ביכלל דא אני מיתגוררת מחוץ לגבולות ישראל תודה לאה

06/09/2006 | 15:10 | מאת: לאה פינטו

רוגלין יקרה, ברוכה הבאה לפורום שלנו. עושה רושם שמצבך הבריאותי הטריד אותך ובצדק. החלטת לקחת אחריות על גופך ובריאותך ולעשות מעשה (שנמשך 7 חודשים). ע"פ תאורך ושאלתך אני מבינה שחלק מהתוכנית שלך פרט לאיזון הכולסטרול היא לרזות. טרם אענה, אני מבקשת לקבל תמונה טיפל'ה יותר רחבה ולכן אודה לתשובותייך על שאלותיי הבאות: 1. מה מצב הכולסטרול היום? האם את מצליחה לאזן את הכולסטרול באמצעות התרופה בלבד? 2. מדוע ההמנעות מקמחים וסוכרים? מדוע ההמנעות מבשר ועוף? 3.. האם את חיה בנוחות ובהנאה עם התפריט הנוכחי? מה חסר לך? עד כמה את מאמינה שתפריט כזה יכול לספק אותך לאורך זמן? 4. האם הודרכת לתוכנית התזונתית הנוכחית או שהרכבת באופן עצמאי? ובכל מקרה מהם העקרונות המנחים? 6. האם לצד גילוי חוסר איזון ברמות כולסטרול, נבדקה רמת הורמוני התירואיד? ראי, באופן כללי כשמדובר בהרזייה אני מתנגדת לחלוטין למשטרי המנעות והגבלה כלשהם. אני יודעת לומר שהם משמרים יופי את האדם השמן בתוכנו ומנציחים את עודף המשקל שלנו ואף מטפחים אותו. אם יצא לך לעלעל בדפי הפורום, ודאי יכולת להתרשם מהדרך בה אני מלווה אנשים בתהליך הרזייה, והיא שונה מאוד מהדרך בה בחרת. אני מניחה שחלק מההגבלות נוגעות דווקא לכולסטרול, אך גם לגביהן יש לי השגות ולכן תשובותייך חשובות. רוצה לתת לך תשובה מקיפה יותר ואחראית יותר, אז בינתיים אמתין לתשובותייך בסבלנות. שלך לאה פינטו 6.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה