המלצה ועזרה לגבי הדיאטה שלי

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

05/09/2018 | 14:38 | מאת: אנונימי

שלום, אני עושה דיאטה ואני עומד בה כבר הרבה זמן יפה מאוד ובדיוק לפי התוכנית שלי לא אוכל הרבה בכלל, רץ 5 קילומטר כמעט כל יום, ולא נוגע בשום דבר משמין או מתוק. הבעיה היא שאני רעב רוב היום כי אני אוכל רק דברים לא משביעים כמו ירקות וזה מקשה על התפקוד שלי. רציתי לשאול אם מנה חמה זה משמין? ראיתי שיש בזה רק כ90 קלוריות ל100 גרם וזה נשמע לי מאוד מעט (פחות מביצים למשל שהם כן, למיטב הבנתי מומלצות בדיאטה).וזה נשמע לי מוזר. אשמח אם תוכלי לעשות לי סדר בעניין ולהגיד לי אם זה כדאי בדיאטה ואם זה משמין או שיש אוכל פשוט להכנה שכדאי יותר?

06/09/2018 | 11:35 | מאת: שיווי משקל

הבעייה היא שאתה רעב כל הזמן .... אתה מחפש מאכלים מופחתי קלוריות שנותנים לך נפח ולא שובע. ומהמקום הזה מאד קשה להתמיד ולהמשיך בדיאטה. אתה כנראה לא אוכל מספיק. גם כדי לרדת במשקל, צריך לשבוע. אני אשמח לעזור לך לעשות סדר, אבל בשביל זה צריך ייעוץ תזונתי. אתה מוזמן לפנות אלינו או לדיאטנית בקופ"ח. חבל שתשאר רעב.אין בזה כל יתרון לתהליך ירידה במשקל.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה