זלילה בסוף שבוע שישי-שבת

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

15/07/2018 | 07:24 | מאת: דקלה

ביום חמישי בבוקר נשקלתי 57.00 . ביום שישי אכלתי כמויות עצומות של אוכל- פיצות, עוגות, גלידות, פנקייקים, כדורי שוקולד, שוקולדים. אכלתי מעל 10 אלף קלוריות. וביום שבת אכלתי 2 פיתות עם סביח וג'חנון ועוד הרבה אוכל. ועכשיו אני עולה על המשקל אחרי יומיים שזללתי ואני שוקלת עכשיו 61.8 קילו. זה אומר בדיוק 5 קילו עליתי מיום חמישי בבוקר. עכשיו הבטן שלי גם תפחה מאוד על הבוקר. וביום שישי ושבת אחרי כל האוכל הבטן שלי נהיה לי כרס ענקית. האם זה בלתי הפיך עלייה של 5 קילו מזלילה של יומיים שבמהלך היומיים אכלתי לפחות 20 אלף קלוריות. האם נגרם לי השמנה בלתי הפיכה עכשיו? איך אני אוריד עכשיו את ה-5 קילו שהעליתי ביום שישי שבת?

15/07/2018 | 10:15 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

השאלה היא לא איך "תורידי את המשקל" אלה איך תטפלי בבולמוסים. נשמע שאת מתמודדת עם אכילה התקפית, שבה צריך לטפל. גם אם רק בשישי שבת יש בולמוסים, והתקפי אכילה כמו שאת מתארת, זו סיבה מספיק טובה לפנות לטיפול. את מוזמנת לפנות לפגישת הכרות ללא התחייבות או תשלום [email protected]

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה