בתגובה לתשובה שקיבלתי

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

26/06/2018 | 16:54 | מאת: נועה

הגוף שלנו עובד. והוא עובד בסביבה מימית. כך שמה שאת רואה על המשקל, זה לא עלייה או ירידה. את רואה את האיזונים הפיזיולוגיים שהגוף עושה. משקל הגוף שלנו נע בטווח 2 ק"ג לפחות כל הזמן, ולכן כשאת נשקלת כלכך הרבה, את רואה את השינויים הפיזיולוגיים. נשמע שאת מאד עסוקה בלהישקל וחבל. כי התרגום שאת עושה למספרים שאת רואה פשוט לא נכון. אני אוכל להסביר לך את זה, אבל נראה לי שצריך לטפל בפחד שלך לעלות במשקל לפני שתסכימי לקבל את מה שהסברתי עכשיו. מה דעתך? בתגובה אבל המשקל בבוקר עולה מה זה אומר?

28/06/2018 | 10:26 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

שוב, משקל נע בטווח של 2 ק"ג ביום. כך שבבוקר את יכולה לראות שהוא עולה בלי קשר למה שאכלת, באותה מידה שאת יכולה לראות ירידה ללא קשר למה שאכלת. כך שעלייה במשקל לא נמדדת יומית, אלא לאורך זמן. אם תשקלי אחת לשבוע ולא כל יום, ובמשך חודש ( 4 שקילות) תראי שאת עולה ויורדת בטווח של 2 ק"ג, זה אומר שהמשקל שלך יציב. אם את לא רגועה לגבי התשובה שלי, אני מציעה לך לבוא לייעוץ. כי כנראה הפחד מעלייה במשקל גדול, ואז כדאי לבדוק אכילה ולעשות תהליך תזונתי כדי ללמד אותך להפסיק לפחד. [email protected]

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה