השמנה במידה מרובה ביותר

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

25/06/2018 | 02:41 | מאת: הילה נאור

שלום, אני בת 65, גובהי 168 ס״מ . ובחודשים האחרונים, ללא שינוי בתזונה או בפעילות הגופנית, לפתע עליתי ב-5 ק״ג . כל נסיונותיי (אפילו דיקור, וחלי ממן) לא עוזרים. איך אוריד במשקל ?

25/06/2018 | 12:06 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

אין תשובה אחת לשאלה שלך, אבל הייתי מציעה לך לעשות בדיקות דם, כדי לשלול חוסר איזון בלוטת התריס או בעייה באיזון הורמונולי. אם הכל תקין, אני מציעה לך להגיע אלינו להתייעצות, שכן דיקור ודיאטה לא עובדים. אנחנו נסתכל על מה שאת אוכלת, ונבדוק איך קרה שעלית ללא סיבה, ונתקדם משם. [email protected]

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה