למה אני נשברת בדיאטה ולא מחזיקה מעמד

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

18/05/2018 | 03:09 | מאת: מגי

הי, אני לא בדיאטת רעב אלא בדיאטה שסופרת קלוריות ומה שאני אוכלת. אבל תמיד נשברת ואוכלת ,ולא שבירה של פעם אחת ,פעם ב...אלא שבירה ארוכה עד שאני חוזרת ומצליחה שוב לחזור לדיאטה. הכרתי רק ממש לאחרונה את שיטת הנון דיאט וזה גרם לי לחשוב,מה גורם לי להישבר בדיאטה רגילה שבגללה היא לא אוכלת? זה תאווה לאוכל נטו?( הרי אני לא רעבה...). למה אני לא יכולה להחזיק את עצמי לעד? תודה

18/05/2018 | 15:54 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

כשאת אוכלת לפי קלוריות, את לא אוכלת את מה שאת רוצה, ולא את הכמות שאת צריכה. יש לנו צורך בכמות מזון משתנה בכל יום לפי הצרכים של הגוף באותו היום. אין מספר אחיד, או כמות קבועה שאנחנו אמורים לאכול כל יום. וכשאת סופרת קלוריות, את מונעת מעצמך מאכלים. שלא לדבר על זה , שספירת קלוריות מעמידה אותך במצב שאו שאת בדיאטה או שלא. אוכל אמור להתאים לאיך שאנחנו חיים ולא ההיפך. אילו רק כמה מהסיבות שגורמות לך לא להחזיק מעמד. אני אפילו לא נכנסת לשיחה של ההרגשה של הכשלון של אי עמידה בתכנית אכילה נוקשה, יכולה לגרום לך. בעצם את לא אוכלת. את סופרת בהתאם לאיזה שהוא תכתיב חיצוני שלא ממש מתאים לך או לאף אחד לצורך העניין. הנון דיאט מאפשרת אכילה חפשית. בחירות המזון הן שלך. הכמות שתאכלי תתאים לאותה הארוחה. אין להחזיק מעמד. מה שיש כן, זה הקשבה לצרכים שלך. לדעת לאכול כשאת רעבה ולעצור בשובע. זה יכול להיות יותר קשה בטווח הקצר, כי מי לא רוצה תפריט או תכתיב להצלחה? אבל בטווח הארוך, זה עובד ומשחרר אותך מכל התעסקות בדיאטה. אם את רוצה, את מוזמנת לפגישה/שיחת הכרות עם הגישה ללא תשלום או התחייבות. [email protected]

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה