השמנה לא מובנת פתאום

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

15/04/2018 | 03:27 | מאת: דובי

שלום. מעולם לא הייתה לי בעיה של אוכל עד שבחודשים האחרונים שמתי לב שאני משמין ואני אוכל בצורה של מלא מלא אוכל בבת אחת. למה אני מרגיש הצורך לאכול ככה הרבה עד שאני מרגיש גם לא בסדר ואשם תוך כדי האיכלה? חשוב לי לציין שאני בריא ואין בעיות בריאותיות . תודה מראש

17/04/2018 | 08:26 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

האם היה איזה שהוא שינוי משמעותי בחיים שלך לאחרונה? אולי פשוט התחלת לעשות ספורט או העלית עצימות פעילות, מה שגורם לך להיות יותר רעב מהרגיל? שינוי בהרגלי האכילה אולי - מדלג על ארוחות? אשמח ליותר פרטים כדי שאוכל לענות בצורה טובה יותר.

22/04/2018 | 01:21 | מאת: דובי

אכן היה שינוי בחיי האישיים והמקצועיים .אני לא נוטה לעשות ספורט ולא מדלג על ארוחות באופן מודע .תמיד אכלתי ולא היייתה שום בעיה ולאחרונה יש השמנה שאני לא בטוח איך לגרום לה להיפסק ואני לא יודע איך לאכול כמו שתמיד אכלתי ולא הייתה לי שום בעיה של השמנה. תודה

22/04/2018 | 08:20 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

כדאי לבדוק אם שינית הרגלי אכילה בכך שאולי האוכל מהווה לך פתרון למצבים שלא נח לך בהם רגשית. או, שהאוכל הפך להיות יותר נגיש וזמין בעבודה למשל, כך שהוא מהווה הפסקה. אילו הן רק השערות. בלי לדעת את הרקע לעומק או להכיר את הרגלי האכילה הנוכחיים שלך, קשה לתת לך תשובה מתאימה. אולי כדאי שתבוא לייעוץ כדי לבדוק למה ואיך לעצור את העלייה במשקל?

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה