בטן שמנה רק בגלל הגובה שלי שאני נמוכה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

29/12/2017 | 08:08 | מאת: רותי

במשקל של 50 ק"ג - לאישה בגובה של 1.90 ה-BMI הוא 13.85 = תת משקל לעומת זאת לאישה בגובה של 1.20 ה-BMI הוא 34.72 = עודף משקל. בגלל שאני גמדה אני חייבת להיות שמנה בעודף משקל. הכי כיף להיות 1.90 . הלוואי שהייתי 1.90 ולא 1.20 כי אז לא הייתי עם בטן שמנה.... בחיים לא תהיה לי בטן שטוחה = גם בגלל שאני נמוכה וגם בגלל הגנטיקה של הכרס בבטן ושל הבטן התפוחית והשמנה לפי ה-BMI אני צריכה לשקול 20 כי אני 1.20 אבל אני שוקלת 50 כדי שתרד לי הבטן אני צריכה לא לאכול כלום

29/12/2017 | 09:38 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

יש משקל גוף מינמלי שמאפשר חיים, לכל גוף. אבל גם משקל אבסולוטי. כלומר, את לא יכולה לשקול 20 ק"ג רק בגלל שאת בגובה 1.20. ולכן הטבלאות של הBMI, לא רלוונטיות עבורך.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה