ארוחת בוקר האם מובילה להשמנה?

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

30/11/2017 | 09:40 | מאת: קרן

היום בבוקר שתיתי שייק עם סלרי.לימון.פטרוזיליה.נענע.ג'ינג'ר. קייל.תרד.מי קוקוס. ושתיתי עוד שייק מבננה.קינמון ופפאיה. ואכלתי שקית של 100 גרם מטבעות עיסת קקאו 100% קקאו ואכלתי קיווי ואכלתי 2 תמרים מג'הול גדולים. האם היום בבוקר אכלתי יותר מידי קלוריות? במה טעיתי ביום בארוחת בוקר?

30/11/2017 | 10:47 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

השמנה היא תהליך שלוקח זמן. צריך לאכול יותר ממה שהגוף צריך, לאורך זמן ובהתמדה. אני לא יודעת איך ארוחת הבוקר שתיארת משתלבת עם הרגלי התזונה שלך, כך שאין לי אפשרות לענות על השאלה שלך.

01/12/2017 | 20:02 | מאת: קרן

האם אכילה חד פעמית פעם אחת בשבוע של 10,000 קלוריות יכולה לגרום להשמנה בלתי הפיכה?

03/12/2017 | 09:48 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

התקפי אכילה , בולמוסים, לאורך זמן, מעלים במשקל. כדי להפסיק את הבולמוסים , כדאי שתפני לטיפול תזונתי.בטיפול נבין מה קורה לפני הבולמוס, נבדוק את הרגלי האכילה שלך, ונמצא את הדרך לעצור אותם. במידת הצורך משלבים גם טיפול פסיכולוגי. כי בולמוס הוא ברוב המקרים לא רק בעיית אכילה, הוא גם קושי לויסות רגשות, שמוביל להתקפי אכילה.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה