חוסר חלבון במהלך היום שאלה על השמנה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

15/11/2017 | 12:19 | מאת: ניר

שאלה: אם חסר לי חלבון במהלך היום ,ואז יש ארוחה שבה אני אוכל בעיקר לחלבון אבל לא הייתי רעב מלכתחילה,אלא אכלתי רק מתוך חוסר לחלבון ,עדיין אני ארגיש שאכלתי מעבר לשובע כי מלכתחילה את החלבון אכלתי כשלא הייתי רעב נכון? ובנוסף לזה ,חלק מהארוחה של החלבון למרות שהגוף היה צריך את זה יילך כשומן כי בכל זאת אכלתי מעבר לשובע? תודה רבה:)

16/11/2017 | 08:43 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

אכלת מאוזן, למה שתהיה בעייה? אם אכלת חלבון, כי היה חסר, אז יופי. אבל מעבר לשובע? למה מעבר לשובע? ולמה לאכול כי צריך? אם אתה צריך חלבון, למה אתה לא שם דגש על חלבון בארוחה הבאה שאתה אוכל? מהשאלה שלך נשמע שאתה לא אוכל לפי רעב ושובע, אלא לפי מה שצריך או שעות או אחר. מה המטרה שלך?

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה