אם אני יוצא מנקודת הנחה שאני אוכל

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

08/11/2017 | 01:45 | מאת: עומר

כשאני לא רעב ומעבר לשובע סתם כי בא לי ואני עצבני ובא לי ללעוס משהוא: בא לי גלידה אבל אני יודע שיש בזה מלא קלוריות ואז אני תמיד אוכל פירכיות עם סלט במקום,האם באמת זה יכול לעזור לי לא להשמין ככ הרבה אם אני אוכל סלט במקום הגלידה שאני רוצה,כי גם ככה אני אוכל מעבר לשובע אז כבר שיהיה כמה שפחות קלוריות לא? תודה מראש

09/11/2017 | 08:16 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

במקום לטפל בצורך שלך לאכול מבלי להיות רעב. ואז אתה "מפסיד" פעמיים. גם בגלל שאתה מפחד להשמין וגם כי אתה לא אוכל את מה שאתה רוצה. אולי כדאי לפנות לייעוץ תזונתי כדי ללמוד לאכול את מה שאתה רוצה באמת מבלי לפחד מעלייה במשקל?

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה