תשובות לנדיה - על השאלות ששלחת לי עניתי לך

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

24/10/2017 | 13:32 | מאת: דקלה

שאלה: ומה קורה בשאר היום? תשובה - אני אוכלת בבוקר מעל 4000 קלוריות - ואחר כך אני משקלת לאחר ארוחת הבוקר ותמיד רואה שמהלילה יש עלייה של 4 קילו אז במשך היום אני לא אוכלת כלום. את רוצה לרדת במשקל. - כן מאיזה משקל. - 80 האם את בעודף?- כן האם את אוכלת ליד שולחן או הולכת וחוזרת ולוקחת כל פעם משהו? - אני אוכלת במטבח בעמידה בשיש בבוקר יש לי התקף זלילה אני אוכלת מלא מלא ואחר כך הבטן נפוחה כמו בלון אני עולה במשקל 4 קילו אחרי ארוחת הבוקר . ואז לא אוכלת כלום! אם אני יאכל אז אני יעלה ביום 10 קילו! והכרס תתנפח ותגדל מאוד

25/10/2017 | 16:32 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

ממה שאת מתארת, הדרך לעזור לך, היא דרך של טיפול תזונתי מקביל לטיפול פסיכולוגי. את מתארת תחושות והתנהגות אכילה שלא בשליטתך. יש לזה פתרונות, ופתרונות טובים, אבל דרך טיפול. דרך הפורום אין לי אפשרות לתת לך טיפול. את יכולה לבוא לפגישת הכרות ללא התחייבות או תשלום, כדי שיחד נבדוק אם טיפול אצלינו או במקום אחר יכול לתת לך מענה.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה