ירידה של7 קילו בשבועיים ובשבוע השלישי עלייה.

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

22/07/2006 | 19:33 | מאת: אביעד

שלום,קוראים לי אביעד אני בן 16 וחצי. שהתחלתי את תקופת החיטוב שקלתי 74 פחות או יותר. בתוך שבועיים ירדתי ל-67 . בשבוע האחרון (השבוע השלישי) יצא לי לאכול פחות שומנים. פחות קלוריות ובכלל הכל פחות. +שש אימוני מכון כושר +4 אימוני ריצה של בין 3 -6קילומטר. שבדרך כלל יוצר לי 4 אימוני מכון כושר ושני אימוני ריצה. בקיצר. השבוע עליתי שני קילו ל-69. ואין לי מושג איך זה יכול להיות.. וזה גם ממש מבאס. אם מישהו יודע אם יש סיבה מסויימת או שזה ככה תמיד אחרי ירידה מהירה שעולים טיפה. אז אני אשמח לקבל תגובה. והגוף שלי מתחיל לאגור שומן משום מה. למרות התפריט וכל הספורט. התפריט שלי: בבוקר שעה 9 נס קפה (עם שני כפיות סוכר) +דנונה 1 וחצי אחוז שומן צהריים 12 וחצי צלוחית אורז ושניצל אחד לא גדול. ארוחת 4. שני פרוסות לכם עם גבינה 5 אחוז שומן ארוחת ערב. שגם אחרי האימון .. שעה 8 דנונה ושני ביצים. מה שבעצם שיניתי מהתפריט הרגיל שהיה לפני תקופת החיטוב זה. שהורדתי את הלחמניה ונגיד עוגיות על הבוקר. ועכשיו יוצא לי גם יותר אימוני אירובי . אני אשמח לדעת מה לשנות עקב זה שאני חש שוב שאני מתחיל לעלות באחוזי שומן למרות התפריט הדל וכל הפעילו הגופנית . תודה מראש

22/07/2006 | 21:32 | מאת: בלה אגמון

שלום אביעד . הגעת לפורום הלא נכון. אנא פנה לפורום של תזונת ספורט.

24/02/2009 | 19:25 | מאת: ניצן

רציתי לדעת איך אפשר לרזות תוך שבועעים בעצמך?

19/08/2010 | 20:47 | מאת: אלינור

הי קוראים לי אלינור אני בת 12 והגובה שלי מטר 67 או 68 ואני שוקלת 70 משום מה לא ממש רואים עלי תמיד חושבים שאני יותר רזה אבל אני יודעת כמה אני שוקלת חברות נותנות לי 50 45 אולי בגלל שאני גבוה לא יודעת אני עושה מלא ספורט אבל ממש הרבה ואני נשארת במקום לא עולה ולא יורדת וני רוצה לרדת לפחות ל60 בבקששה תעזרו לי ופעם הייתי אצל דיאטנית והיא לא עזרה אלה רק החמירה אז אל תגידו לי ללכת לדיאטנית עזרה אחרת בבקשה . ואני רוצה להרזות בערך עוד חודש חודשיים שאני ישקול לפחות 60 זה בכלל אפשרי? עם זה לא אפשרי אז עד1.1.11 שאני ירזה תעזרו לי בבקשה תודה אלינור

22/07/2006 | 22:15 | מאת: לאה פינטו

העליה במשקל נראית לי דווקא מאוד הגיונית וטבעית. פעילות גופנית מחטבת ואינטנסיבית כמו שאתה מתאר לא רק משמרת את מסת השריר אלא גם, מן הסתם, מטפחת ומפתחת אותה. מסת שרירים גדולה יותר תמיד תתבטא במשקל בשל תכולת המים הגבוהה ברקמת השריר. והפוך זו הסיבה מדוע רואים ירידה במשקל בדיאטה - מאבדים מסת שריר, משמע מאבדים מים. הופ יורד לו המשקל. מה הקשר להרזייה (צמצום מסת שומן) - קטן ביותר, זו האשלייה של הדיאטה. אגב, האם חוץ ממאזני השקילה יש אינדיקציה כלשהי לשינוי חיצוני? המכנס עולה פחות? החולצה צמודה יותר? זכור, מאזני השקילה אינם מדד טוב להרזייה. שים לב להיקפים שלך ולתחושה הכללית שלך בבגדים. מתנצלת שלא טרחתי לקרוא את התפריט שלך, גם עם מה שאוכלים הלקוחות שלי אני לא מתעסקת. מציעה גם לך להקשיב לגוף שלך ולכבד את הרעב והשובע שלו. אם אתה בענין של פיתוח גוף, ישנם אנשי מקצוע בתחום שיוכלו לייעץ לך אישית. בהצלחה לאה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה