אני יכול בבקשה לקבל הסבר:

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

03/09/2017 | 01:06 | מאת: מירון

יש לי חברים רזים שמעולם לא התעסקו עם המשקל שלהם. אני נמצא בנון דיאט כבר כמעט שנה,והבנתי שבעצם צריך מאוד להיות אכפת לי מאיך אני מרגיש בבטן ולהגיע למקום שנעים לי בבטן ולא מעבר. אז למה יש פעמים ,שלחברים שלי שמעולם לא היו להם בעיות משקל, יש פעמים שכאילו פתאום לא אכפת להם מהבטן והם אוכלים גם כשהם לא רעבים ולפעמים לא ביס או שתיים,אלא יותר?? למה פתאום יש להם רגעים כאלו?למה זה לא קורה להם כל הזמן אם האוכל תמיד נשאר טעים? מה השיקולים שלהם? תודה!

03/09/2017 | 11:38 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

אתה מחזיר לעצמך את היכולת לאכול באופן טבעי מבלי לחשוב על זה. איפה שהוא בדרך, מסיבה כל שהיא, התחלת לאכול אחרת. גישת הנון דיאט מחזירה אותך לאכילה בסיסית לפי רעב ושובע. לשאלתך למה לפעמים אנשים אוכלים כך או אחרת? כולנו אוכלים לפעמים כך או אחרת, אין לזה באמת תשובה. מה שחשוב, זה מה שנכון בשבילך, ולא מה שנכון לאחרים.אם תתמיד בגישה, תראה שלאורך הזמן, תקבל יותר בטחון ויכולת גמישות בדיוק כמו שיש לאחרים.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה