האם אין פעם אדם ללא

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

18/08/2017 | 16:42 | מאת: שאלה

בעיות אכילה יכול להגיע לכמות אוכל שנאכלת כמו בהתקף? ומכאן גם כאב בטן דומה?

20/08/2017 | 11:12 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

אבל אף אחד לא התחיל מהתקפי אכילה. זה משהו שנבנה עם הזמן , או כתוצאה של שנים של דיאטות או כדרך להתמודד עם קשיים. שנים של אכילה לפי מותר או אסור יוצרים חסכים, שיכולים להביא להתקף אכילה. זה לא מתחיל בבת אחת. זה מתחיל ב"קטן" ונבנה הלאה. יש אנשים שמפתחים התקפי אכילה בגלל חסכים, ויש אנשים שעבורם התקף אכילה הוא תוצאה לרגש שמציף אותם שקשה להם להתמודד איתו. זה לא כלכך פשוט כמו שזה נשמע.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה