הי,חשבתי על זה הרבה ואשמח

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

15/08/2017 | 21:44 | מאת: עמית

לקבל תשובה פה: אם מישהוא שיש לו יחסים נורמטיביים עם אוכל ולא מכור לאכילה רגשית,האם ברגע שהוא נגיד יהיה מתוסכל או עצבני עדיין הוא יבחר באוכל וזה ייתן לו את ה"היי" או סוג של,שאוכל נותן למי שיש התקפי אכילה? זו אותה התחושה שהאוכל נותן?גם כשאין התמכרות? תודה

16/08/2017 | 09:05 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

אז הוא נהנה מאוכל, ולפעמים אוכל מעבר או מתוך איזה רגש, וזה לא מעסיק אותו. התקפי אכילה הם עולם אחר לגמרי, של התנהלות חיים שלמים סביב התקפי אכילה, חשיבה על אוכל, התנהגות שתלויה באם היה התקף אכילה או לא , תחושה של איבוד שליטה ועוד. אז אני לא כלכך יודעת לענות על שאלתך. אי אפשר באמת להשוות .

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה