האם כל הקלוריות זהות?

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

11/08/2017 | 08:37 | מאת: איציק

שלום רב שאלה שמענינת אותי..האם כל הקלוריות משמינות באותו מידה? סתם דוגמא למשל אם אצרוך אלכוהול בכמות יומית של 3000 קלוריות או אם אצרוך סלטים ב3000 קלוריות [ ולא אעשה שום ספורט] אשמין באותו מידה?...אני יעלה אותו משקל בקילו? תודה רבה על תשובתך

11/08/2017 | 09:16 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

ולעצם השאלה , מה שמעניין זה לא הקלוריות אלא איך אתה אוכל. מה אתה אוכל. איך מורכבות הארוחות שלך. ממה הן מורכבות. קלוריות לא מלמדות שום דבר על הרגלי תזונה ו/או צרכי הגוף. כך שמבחינה תזונתית, כמה קלוריות יש במזון כזה או אחר, לא רלוונטית מבחינתי. מה כן רלוונטי? האם אתה אוכל כשאתה רעב, האם אתה עוצר בשובע, האם אתה מגוון באכילה ועוד ועוד. קלוריות או ספירת קלוריות כזו או אחרת מתאימה למעבדה.

11/08/2017 | 10:27 | מאת: איציק

תודה על תשובתך אבל זה לא מה ששאלתי..השאלה שלי אם אדם יאכל כל יום 3000 קלוריות למשל בשר או 3000 קלוריות כמות של סלט..עזבי בריאות עזבי הכל...הוא יעלה אותו משקל?...בגלל שזה אותם כמות קלוריות?...אם מהבשר שהוא יאכל כל יום 3000 קלוריות בסוף החודש הוא יעלה 5 קילו גם מהסלט הוא יעלה בסוף החודש 5 קילו?....זאת שאלתי

13/08/2017 | 07:57 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

סוג האוכל, אז עולים במשקל לאורך זמן. החישוב שאתה מחפש מתאים לספרים . לא למציאות.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה