שלום, אני חולה ואין לי

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

28/06/2017 | 06:49 | מאת: מיכאל

ברירה אלא לאכול משהוא קטן למרות שאני לא רעב בכלל. אז אין לי ברירה, אבל האם עדיף לי לקחת קצת לחם או כף גבינה מאשר קוביית או שתיים של שוקולד כי זה פחות קלוריות? שוב אני לא אוכל לשם שןבע אלא נטו בשביל הכדורים שאני לוקח. מכאן שכן לפעמים אני צריך לחשב בראש ומצבים כאלו לדעת למה יש פחות או יותר קלוריות? תודה

28/06/2017 | 14:46 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

עדיף את השאלה הזו לשאול בייעוץ תזונתי עם דיאטנית קלינית בקופ"ח או פרטית. היות ואני לא יודעת מה מהות הבעייה, או איזה תרופות וכו, אני מעדיפה ששאלות כאלה ייענו באופן אישי, במסגרת ייעוץ תזונתי, ולא במסגרת פורום.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה