קראתי באינטרנט כי אם יש

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

10/03/2017 | 12:01 | מאת: אוריה

רצון חזק למתוק פתאום מומלץ לחכות כמה דקות ולא לאכול כדי לראות אם זה עובר. אם הרצון לא עובר ללכת ולאכול את המתוק. מה הלחכות הזה אבל עושה בעצם? למה אם יש לי חשק למתוק פתאום ואני מחכה הוא יכול לרדת?

12/03/2017 | 08:58 | מאת: נדיה גרינשטיין כהן

רעב, או אם אין מספיק חלבון לאורך היום. כשיש חשק למתוק אין שום בעיה לספק אותו. למה לחכות? תלוי במטרה. אם מרגישים שהצורך למתוק הוא הרגל או דחף לאכילה מוגזמת, אז אולי כדאי לחכות כדי לבדוק אם באמת צריך אותו. כשמדובר בדחף, הדחף עובר. כשמדובר ברעב או חוסר בחלבון במשך היום, כנראה שהדחף לא יעבור. אין שום סיבה לא לאכול מתוק כשמתחשק. יש אנשים שמתקשים לוותר על מתוק בכל מצב, ומרגישים שאין להם שליטה על כמויות המתוק שהם אוכלים. במצב כזה, כדאי לחכות לראות אם הצורך למתוק הוא צורך בסיפוק מיידי או שהוא עובר.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה