סיבים

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

13/06/2006 | 20:32 | מאת: רחל

אני חוזרת על בקשתי אולי מישהו יוכל להוסיף לי מידע קראתי כתבה שיש לאכול ביום לפחות 30 ג' של סיבים מסיסים ולא מסיסים האם למישהו יש תפריט שיש בו כמות כזו של סיבים שיעזרו לבריאות לעצירות וגם לירידה במשקל אם אפשר

14/06/2006 | 15:59 | מאת: לאה פינטו

נתחיל עם זה שאנו לא מחלקים כאן תפריטים ולא היינו רוצות לתת לזה במה בפורום שיעודו הוא הרזייה ללא דיאטה. ולכן איתך הסליחה על אי יכולתי לספק לך את הסחורה המבוקשת. יחד עם זאת מצאתי לנכון להתייחס להודעתך אשר נוגעת בשני דברים שונים: 1. הרזייה 2. מענה לבעיית עצירות ובריאות כשמדובר בהרזייה, אינני אוהבת את השימוש המניפולטיבי שעושים בסיבים. הוא אינו יעיל למטרה זו ואת יכולה לקרוא זאת בתגובתי לנוגה (הודעה אחת מעלייך). אם בבריאות עסקינן, אין ספק שלסיבים התזונתיים תפקיד חשוב בשמירה על בריאות ותפקוד מערכת העיכול. עצירות היא מצב שלו בד"כ 3 סיבות עיקריות: 1. חוסר פעילות גופנית 2. צריכה נמוכה של סיבים תזונתיים 3. צריכת נוזלים לקויה. מעבר לגורמים הללו שהם בשליטתנו יכולים להיות גורמים שדורשים התערבות רפואית. במצבים של עצירות כרונית (שנים רבות) ונטילת לקסטיבים (חומרים משלשלים) , מענה כפי שציינתי לעיל לא בהכרח יעזור. עוד אוסיף שסיבים משני הסוגים קיימים בירקות ובפירות (גם בקליפות ולכן רצוי כמה שפחות לקלוף), בקטניות, בדגנים מלאים - תוכלי לראות על אריזות המזון את התכולה. ודעי שללא צריכת מים מספקת, סיבים יכולים להחריף את המצב (בעיקר הסיבים שמגיעים ממזונות יבשים). הרבה בריאות לאה

11/05/2009 | 15:48 | מאת: רחל

רחל בניפיבר (קופסא ירוקה) מצוין ! מחיר 65 שקל.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה