מלטונין/ כדור שינה בהנקה

דיון מתוך פורום  הנקה

04/10/2015 | 00:58 | מאת: baby

שלום, יש לי בעיות שינה גנטיות כל חיי (שעון ביולוגי הפוך) יותר קל לי להיות ערבה בלילה ולישון בבוקר. מאז לידת התאומות שלי-חודשיים בעיות השינה ממשיכות. בעבר הייתי נעזרת במלטונין, הבנתי שאין מידע לגבי בטיחות השימוש במלטונין. ע"מ לשמור על שפיות, איזה כדור שינה או משהו קרוב אפשר להשתמש בהנקה? יש לציין כי איני מניקה ישירות ולא הנקה מלאה. לרוב שואבת פעמיים- שלוש ביממה ומשלימה בתמל. תודה.

06/10/2015 | 10:46 | מאת: לאה קליינין

שלום, את תצטרכי להתייעץ בנושא זה עם הרופא המטפל שלך. ובהתאם לצורך תוכלי לפנות לייעוץ הטרטולוגי שלנו.

מנהל פורום הנקה