תזונה בהנקה

דיון מתוך פורום  הנקה

03/03/2014 | 14:41 | מאת: שיר

שלום רציתי לדעת מה מומלץ לאכול בזמן ההנקה שעוזר לחלב שיהיה מזין יותר והאם יש אוכל שעוזר לכמו החלב (מעבר ל"אוכל בריא")... האם נכון שקופאין פוגע בחלב?? האם שקדים עוזרים להגביר את החלב?

03/03/2014 | 16:33 | מאת: אווה פטיוק

שלום לך, לפני שמדברים על האוכל שמגביר חלב הייתי יותר שמה לב על הגברת חלב עיי תפיסה נכונה, הנקות פרודוקטיביות והגברה אולי על ידי שאיבות. הכל זה צריך לבדוק ולראות איפו הבעיה. לאוכל יש השפעה, אבל אין הוכיחות מדעיות. יש תוספי מזון בבית מרקחת להגברת חלב שלפעמים זה כן עוזר. מאוד אינדיבידואלי. לגבי קפה- קפה עמצו זה חומר משתן ובכך מוציא נוזלים מהגוף. כתוצעה מכך יש פחות נוזלים בגוף וחלב ...

מנהל פורום הנקה