מספר שאלות בנוגע להריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

27/09/2019 | 19:24 | מאת: יפעת

היי, אז שנייה לפני שעשיתי צילום רחם כדי להתחיל בטיפולים או הזרעות, נראה לי שנכנסתי להריון. המחזור מאחר ב5 ימים. שתי בדיקות בבית יצאו חיוביות ואני רק מחכה לבדיקת בטא שאעשה אחרי החג. יש לי מספר שאלות( התור שלי לרופא נשים ב22 לאוקטובר). 1.אם המחזור האחרון שקיבלתי היה ב22 לאוגוסט, ממתי מחשבים את השבועות הריון? מאז התאריך של הביוץ כביכול או המחזור הקודם? כי לפי ההיגיון, בהריון התרחש בימי הביוץ למעשה. 2.האם זה בסדר שקבעתי אם ככה לפי החישוב ב22 לאוקטובר לפעם הראשונה? 3.יש לי כאבים קצת מידיי פעם במהלך היום בבטן התחתונה, מעין דקירות שהולכות וחוזרות. מה זה יכול להיות? 4.מה לגבי ספורט? הבנתי שאם התאמנתי לפני, אני יכולה להמשיך כרגיל. שואלת כי יש לי זמן עד התור לרופא וחשוב לי לדעת אם זה בסדר. מרימה קצת משקולות, ועושה אימונים שהמקסימום דופק בהם הוא 160. וכמובן גם כפיפות בטן שהבנתי שזה קצת פחות מומלץ. אשמח למענה על השאלות מכיוון שאין לי מושג בכלום. תודה על הסבלנות והמענה.

29/09/2019 | 15:34 | מאת: ד"ר מיקי מוסקוביץ

ספורט זה בסדר כל עוד את מצליחה לעמוד באתגרים, צפי לקושי ניכר ולירידה ביכולת סביב סוף שליש ראשון ותכי עם זה- תצטרכי להוריד קצת עומס. מחשבים לפי היום הראשון של הוסת האחרונה לא לפי הביוץ

מנהלי פורום הריון ולידה