פגם במחיצה הבין חדרית

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

26/06/2019 | 15:14 | מאת: אור

הייתי בקקית מערכות והרופא אמר שיש פגם במחיצה הבין חדרית . אני בשבוע 14 ורק בשבוע 20 עושים אקו לב עוברי. אני ממש בלחץ כי אמרו שיכול להתלוות לזה תסמונת. האם מישהי שמעה על זה ? חוותה גם ? אשמח לשמוע

08/07/2019 | 08:19 | מאת: ד"ר מיקי מוסקוביץ

מום מומי לב זו קבוצת המומים השכיחה ביותר באקו לב יראו את זה ברור הרבה יותר ואכן נהוג משבוע 20 לעשות, כן יש קשר להפרעות כרומוזומליות וייעוץ גנטי אמור להיות חלק מהמשך הבירור, ייתכן ויציעו לך דיקור מי שפיר ובדיקת צ'יפ או בדיקה אחרת של התאים כדי לוודא שאין הפרעות כרומוזומליות

מנהלי פורום הריון ולידה