הערכת משקל בשבוע 37+2

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

22/04/2019 | 11:50 | מאת: אני

שלום, בצעתי היום בשבוע 37+2 הערכת משקל. קבלתי את התוצאות הבאות: BPD מתאים לשבוע 37+0 HC מתאים לשבוע 36+2 AC מתאים לשבוע 36+4 FEMUR מתאים לשבוע 36+5 ממוצע גיל ההריון לפי HC וגם FL הוא : 36+3 הערכת משקל על פי hadlock1 היא 2890, וhadlock4 היא 2900 ולפי הסקאלה נראה בערך באחוזון 40. יחס משקלים: HC/AC נראה לפי הסקאלה מעל אחוזון 95% AC/FEMUR נראה לי הסקאלה קרוב לאחוזון 5% * השאלה שלי: לא ברור לי האם היחסים HC/AC וAC/ FEMUR הם תקינים כי הראשון מעל אחוזון 95 והשני קרוב לאחוזון 5. לא ברור לי איך זה הגיוני אם כל המדידות של הארכים בערך מתאימות לאותו שבוע. אשמח להבין אם זה תקין ולהרגע. תודה!!!!

23/04/2019 | 10:56 | מאת: ד"ר ערבה ניר-יפה

שלום זוהי שאלה שצריכה להיענות ע"י הרופא המטפל העוקב אחר ההריון, אנא פני אליו בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה