הערכת משקל עובר *******

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

25/02/2019 | 15:21 | מאת: יעל

שלום שבוע 35+4, עובר זכר. ביצעתי הערכת משקל ונאמר לי על ידי הטכנאית כי ישנן נורמות אחרות למדידות לפיהן יש להתייחס (נורמות שונות מאלו שמציג מכשיר האולטרסאונד) חוששת מגודל עובר גדול. אשמח לדעת מהו האחוזון שנמצא כרגע לפי הנורמות המקובלות. והאם ישנה הערכה למשקל צפוי במועד? תודה! BPD 90 ממ HC 319 ממ AC 329.5 ממ FL 70.9 ממ

28/02/2019 | 10:16 | מאת: ד"ר מיה נאור דובב

לא הבנתי מה היתה הבעיה במדידות. בכל מקרה, בארץ אנו מתייחסים לעקומות לפי דולברג. את יכולה למלא את הערכת המשקל של העובר שלך ולקבל את האחוזון המתאים. בכל מקרה, לא ניתן לחזות את משקל העובר בלידה בשלב זה

מנהלי פורום הריון ולידה