שיתוק עצב שריר הפנים

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

28/09/2005 | 08:22 | מאת: יובל

מה סוגי הטיפול/פתרון הטובים ביותר למצב זה,והאם והיכן ממוקם הדיקור הסיני ביניהם ?

10/10/2005 | 01:37 | מאת: מארק רובין

שלום רב, בעקרון הטיפול מתחלק בין המקרים האקוטיים לכרוניים. באקוטיים לרוב מספיק מעט עיסוי למקום תוך שילוב עם תרגילים לשרירי הפנים. במקרים כרוניים הדבר מורכב יותר אך יש גם כאן תוצאות יפות בשיקום הפנים. לגבי דיקור, זה שאלה של אמונה, על פי מחקרים מערביים לא הוכח יעילות חד משמעית. מארק רובין BPT מנהל פורום בלס פאלסי ופאציאליס Bells palsy AND facialis

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy