עזרה, בבקשה!

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

05/09/2005 | 10:56 | מאת: הילה

שלום, בת 25 כבר כמה ימים שיש לי כאב בפנים בצד ימין, תחושה של נימול, אי נוחות, קצת רדום.. הכאב הזה בפנים והתחושה שכאילו והן נרדמות קצת, ואי נוחות- כבר הייתה לי לפני מספר חודשים. פניתי לרופא היסטרית, בטוחה שזהו- יש לי אירוע מוחי וזה הסוף שלי. הוא בדק, להרים ידיים, ליגוע באף,ללכת ישר וכו' ואמר שאין לי אירוע מוחי ושאולי זה דלקת בעצב הטריגמינל, ושאם זה ממשיך, שעלי לפנות לנוירולוג לקבל כדורים שמטפלים בכך שהוא לא נותן אותם. אז זה עבר כעבור יומיים ללא עזרת כדורים או נוירולוג. עכשיו, כבר 5 ימים שאני סובלת מכאב כזה שוב בפנים, בצד ימין- מתחת לעין,בלחי ולפעמים גם באוזן- עקצוץ כזה, נימול ותחושה לא נוחה וכואבת- כמובן שקבעתי תור לנוירולוג אבל הוא רק בעוד 3 שבועות, לרופא המשפחה- אין לי למה ללכת היות והוא אמר לי אז שהוא לא נותן את הכדורים הללו, אני מבחינתי, כל הזמן, רוצה ללכת למיון אפילו מרב פחד שזה משהו מסוכן. בבקשה- מה עלי לעשות? והכי חשוב- האם יכול להיות שזהו אירוע מוחי- האם ייתכן מצב של אירוע מוחי כזה שכבר נמשך 5 ימים ושאני יכולה לתפקד כרגיל למעט הכאב והפחד הזה? האם יכול להיות פציאליס? אני יכולה להזיז את הפנים, זה רק תחושתי כזה, מעין עקצוץ מעצבן, נימול, לא יודעת. תודה.

09/09/2005 | 13:34 | מאת: מארק רובין

שלום רב, לא מדובר כנראה באירוע, אלא בדלקת כפי שרופא שלך חשד, ניתן לפנות למר"מ לרופא שם ולקבל מרשם לכדורים המרגיעים את העצב, תרגישי טוב. מארק רובין BPT מנהל פורום בלס פאלסי ופאציאליס-Bells Palsy AND Facialis

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy